KLP Trykktanken 2021 –
fokus på spennende teknologier fra Nord-Norge

CoFounder

Sammen med KLP ønsker vi å tilføre mer risikovillig og tidlig fase kapital til forretningsmuligheter med vekstpotensial fra Nord-Norge.

Gjennom KLP Trykktanken er målet å identifisere investeringsmuligheter som vi kan løfte med
såkorn-midler fra KLP, samt tilføre verdi gjennom påkobling av ressurser og kompetanse.  

«Vi ønsker å bidra til best mulig utvikling av lokalsamfunn og fremtidens norske næringsliv»

– Aage Schaanning, konserndirektør for økonomi og finans i KLP

I 2021 gjennomføres det totalt fire KLP Trykktanker, med fokus på noen av de mest spennende næringene i Nord-Norge.

CoFounder leder programmet, og samarbeider med SINTEF og regionale kunnskaps- og innovasjonsmiljøer, klynger og universiteter. KLP er med som finansiell partner.

Det rekrutteres ideer fra hele Nord-Norge innenfor de ulike fokusområdene.

Jobber du eller din bedrift med noe som kan være relevant for en av Trykktankene? Ta kontakt med prosjektleder for Trykktanken Vilde Kvarberg på vilde@cofounder.no.

Kapitalnettverk

Gjennom Trykktanken utformes plan for videre finansiering, med formål om å ta ideen ett steg nærmere å være «investerbart» for eksterne investorer. Selskapet koblet på et kapitalnettverk bestående av private investorer, fond og virkemiddelapparatet, som vurderer forretningsplanen og kan være potensielt finansielle partnere videre.

CoFounder har i tillegg et samarbeid med KLP, og forvalter totalt et fond på 130 millioner kroner, som kan ko-investeres med andre fond og private investorer. Les mer om CoFounder og samarbeidet med KLP her.

Kontaktinfo

Nysgjerrig på Trykktanken? Har dere ambisjoner om å bygge noe som kan bli stort? Eller burde vi gjennomført en Trykktank i ditt miljø? Ta kontakt med CoFounder for en uforpliktende prat.

Vilde Kvarberg – 478 44 780 – vilde@cofounder.no

Jan Biti – 901 46 010 – jan@cofounder.no